diumenge, 20 de maig del 2018

Les TIC, una nova forma de treballar



Em semblen molt interessants tots els exemples d'activitats a l'aula que tractarem a la 3a sessió. Trobe que moltes vegades no sols són els alumnes, sinó també els professors qui obliden que la llengua és el suport de tot, és el que ens fa humans. Per això és superimportant ensenyar a l'aula que la podem fer servir en tot allò que ens envolta.

Hem de recordar constantment que les generacions que van arribant-nos a l'aula venen totalment digitalitzades i acostar la llengua mitjançant les TIC és una bona opció perquè tinga un atractiu extra i així puguen veure totes les aplicacions que podem donar-li.

El Kahoot! em va semblar un programa molt dinàmic que de fet espere pròximament utilitzar amb un nou alumne que tinc. Per descomptat tot el que tractarem sobre poesia em va encisar perquè crec que és el gènere que els nostres joves veuen més allunyat i amb aquestes activitats de gravació de vídeos no sols estem acostant-lo sinó que a més estem fent-ne difusió.

Els haikus trobe que són una idea molt bona per acostar la poesia a qualsevol, ací us deixe el meu que m'han inspirat les TIC, el titule Indefugibles (perquè així són les TIC):


La llum blanca veig.
Seguda amb l'ordinador,
TIC en pantalla.